Arquitectura e interiorismo

Reformar tu piso puede hacerte ganar dinero

¿Quieres hacer de tu hogar un espacio único y especial? Tras 20 años de experiencia, puedo ayudarte a hacer de tu sueño una realidad de forma muy rápida.

Cèdula d’Habitabilitat

Necessites la Cèdula d’Habitabilitat del teu habitatge? Nosaltres ens encarreguem de la tramitació completa en la Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Inspeccións Tècniques

Si ets Administrador de Finques, o necessites la ITE, Inspecció Tècnica de l’Edifici de la teva casa o edifici enguany, dona’ns només la direcció i et farem arribar un pressupost sense compromís.
icon

Certificat Energètic

Si posaràs en venda i/o lloguer el teu habitatge, oficina o local recorda que és obligatori tenir l’Etiqueta Energètica abans de poder anunciar-ho.

Reformas e Interiorismo

Our team of professionals brings together a wealth of experience in various industries
A chitece som professionals del món de l’arquitectura amb més de 20 anys d’experiència en el sector immobiliari, ens encarreguem de la tramitació completa de cèdules d’habitabilitat, certificats energètics per a habitatges, locals, oficines i edificis sencers, ITE, l’inspecció tècnica dels edificis per a comunitats de propietaris i habitatges unifamiliars, taxacions immobiliàries amb garantia hipotecària a través de Sociedad de Tasación, SA, certificats d’obra nova, de divisió horitzontal, canvis d’ús de local a habitatge… i tot allò que necessitis.
testimonial
CHITECE

Jaume

Arquitecto experto en reformas y tramitaciones para inmuebles
¿Qué es la Cédula de Habitabilidad y por qué es importante en la compra-venta de inmuebles?
¿En qué consisten las Inspecciones Técnicas de Edificios (ITE) y cómo pueden afectar la venta de mi propiedad?
¿Qué son los Certificados Energéticos y por qué son necesarios al vender un inmueble?
¿Cómo pueden las reformas e interiorismo aumentar el valor de mi inmueble?
¿Pueden los servicios de arquitectura agilizar la venta de mi propiedad?